Gem de rubarbă cu fistic

Gem de rubarbă cu fistic

Gem de rubarbă cu fistic
Prep Time20 minutes
Active Time30 minutes
Total Time50 minutes
Course: Gem
Yield: 3 borcane

Equipment

  • 1 TM6
  • 3 borcane cu capac

Materials

  • 60 g fistic
  • 1000 g rubarbă
  • 80 ml suc de portocale
  • 500 g zahăr gelifiere 2:1
  • 3 ml ulei

Instructions

  • Adăugați fisticul în vasul de amestecare și tăiați timp de 3 sec./pasul 7.
  • Se adaugă rubarbă, suc de portocale, zahăr gelifiere și grăsimi vegetale, se taie 5 sec./viteza 6 și se aduce la fierbere timp de 13 min./100°C/invers/ pasul 2. Faceți un test de gelifiere.
  • Umpleți gemul în 3 pahare clătite fierbinte, închideți și așezați-l pe capace timp de 5 minute. Se serveste gemul cu paine sau rulouri.

Notes

  • Grăsimea vegetală neutră (cum ar fi uleiul de nucă de cocos din palmină) reduce spumarea la fierberea gemului.
Gem de rubarbă cu fistic
Gem de rubarbă cu fistic

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




two × 3 =