Ragout de morcov muștar și castravete

Ragout de morcov, muștar și castravete

Ragout de morcov, muștar și castravete
Prep Time20 minutes
Active Time45 minutes
Total Time1 hour 5 minutes
Course: Fel pricipal
Yield: 4 porții

Equipment

  • 1 TM6

Materials

  • 1 grămadă mărar fără tulpini
  • 40 g unt
  • 40 g făină
  • 220 g apă
  • 100 ml bulion
  • 80 ml smântână
  • 50 ml vin alb sec
  • 600 g morcovi rondele
  • 300 g castraveți murați
  • 30 g muștar
  • 2 g sare
  • 1 g piper

Instructions

  • Adăugați mărarul în vasul de amestecare, tăiați 3 sec./nivel 8 și decanați.
  • Puneți untul în vasul de amestecare și topiți timp de 2 min./100°C/pasul 1.
  • Se adauga faina si se soteaza timp de 3 min./100°C/pasul 1.
  • Adăugați apă, cuburi de stoc, smântână și vin și amestecați timp de 5 secunde / viteză 3.
  • Adăugați morcovi și gătiți timp de 16 min./100°C/invers/Pasul 1.
  • Adăugați castraveți de muștar, muștar, sare, piper și mărar și gătiți timp de 5min./100°C/invers/Pasul1. Se serveste cu cartofi prajiti sau orez.

Notes

  • Legumele  morcov și castravete de murat merg bine cu legume prăjite verzi, ouă fierte sau pește prăjit sau aburit.
  • Se condimentează legumele cu 1 linguriță de zahăr.

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




sixteen + 13 =