Nusstarte cu caise

Nusstarte cu caise

Nusstarte cu caise
Prep Time15 minutes
Active Time1 hour
Total Time1 hour 15 minutes
Course: Desert
Yield: 12 porții

Equipment

  • 1 TM6
  • 1 hârtie de copt
  • 1 racletă

Materials

  • 120 g alune
  • 120 g sare
  • 190 g făină
  • 1 buc ou
  • 120 g unt rece
  • 1000 g caise
  • 20 g zahăr pudră pentru glazurat

Instructions

  • Adăugați nuci în vasul de amestecare și măcinați timp de 6 sec./pasul 8.
  • Se adaugă 120 g de zahăr și făină și se amestecă timp de 5 sec./pasul 5.
  • Adăugați ou și unt și procesați 20 sec./nivel 5 într-o patiserie scurtă, formați-vă într-o minge, înfășurați în folie agățată și puneți-l în frigider timp de aproximativ 30 de minute.
  • Preincalzeste cuptorul la 200°C.
  • Așezați o foaie de hârtie de copt pe suprafața de lucru, desfaceți mingea de aluat și așezați-o pe hârtia de copt, acoperiți cu folie agățată și rostogoliți-o între hârtia de copt și folia agățată cu un știft de rulare rotund (Ø aproximativ 30 cm). Trageți placa de aluat cu hârtia de copt pe o tavă de copt, acoperiți cu 900 g din jumătățile de caise, lăsând o margine lată de 2 – 3 cm liberă în funcție de înălțimea fructului. Folosind o răzuitoare de aluat, îndoiți aluatul peste fructe, apăsați ușor și pre-coaceți timp de 20 de minute (200 ° C). În acest timp, pregătiți piureul de fructe. Clătiți vasul de amestecare.
  • Se adaugă 100 g jumătăți de caise și 20 g zahăr în vasul de amestecare, se taie 5 sec./viteză 6 și se fierbe timp de 5 min./90°C/pasul 2.
  • Scoateți tarta din cuptor, împrăștiați piureul de fructe pe tarta pre-coaptă și coaceți încă 10 minute (200 °C).
  • Tarta cu praf cu putin zahar glazurat, se taie in 12 bucati si se serveste cald sau rece.

Notes

  • Merge bine cu inghetata de nuci sau frisca.
  • Nusstarte cu prune: Pregateste tarta cu prune de vara, pe care le tai in crapaturi din piatra si aseaza-le in forma de evantai intr-un cerc pe tarta.
Nusstarte cu caise
Nusstarte cu caise

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




4 × five =