Rulouri de cereale

Rulouri de cereale
Rulouri de cereale

Rulouri de cereale

Rulouri de cereale
Prep Time20 minutes
Active Time2 hours 50 minutes
Total Time3 hours 10 minutes
Course: Aperitiv
Yield: 8 bucăți

Equipment

  • 1 TM6
  • 1 Tavă de copt
  • 1 hârtie de copt

Materials

  • 150 g alac
  • 350 g făină
  • 4 g sare
  • 1 plic drojdie uscată
  • 350 ml apă
  • 3 linguri semințe floarea soarelui
  • 2 linguri semințe de dovleac
  • 1 linguri semințe de mac

Instructions

  • Se adaugă alac la vasul de amestecare și se macină timp de 30 sec./etapa 10.
  • Adăugați făină, sare, drojdie și apă și frământați aluatul /3 min.
  • Se amestecă semințele de floarea-soarelui, semințele de dovleac și semințele de mac într-un vas de copt puțin adânc, se adaugă aluatul și se lasă să crească în frigider timp de cel puțin 2 ore.
  • Preincalzeste cuptorul la 230°C.  Acoperiți tava de copt cu hârtie de copt.
  • Tăiați cu grijă rulourile din tablă cu mâinile umede (aluatul a crescut și boabele se lipesc ferm de aluat), puneți-le pe tava de  copt cu boabele îndreptate în sus și coaceți timp de 15-18 minute (230 ° C).  Pulverizați sau acoperiți rolele de 2-3 ori cu apă între ele, astfel încât acestea să fie crocante.  Lăsați rolele să se răcească pe un suport de sârmă și serviți.

Notes

  • De asemenea, puteți utiliza alte boabe și semințe, cum ar fi susanul sau semințele de in.
  • Rulouri de cereale de brânză: Înainte de coacere, presărați brânză rasă (brânză de munte, Emmentaler) peste rulouri.
Rulouri de cereale
Rulouri de cereale

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




fourteen + 14 =