Saxon Quarkkeulchen

Saxon Quarkkeulchen

Saxon Quarkkeulchen

Saxon Quarkkeulchen
Prep Time 20 minutes
Cook Time 3 hours
Course Fel pricipal
Servings 20 bucați

Equipment

  • 1 TM6

Ingredients
  

  • 500 ml apă
  • 3 g sare
  • 500 g cartofi
  • 250 g cremă de brânză
  • 100 g făină
  • 50 g zahăr
  • 1 buc ou
  • 100 g unt clarificat

Instructions
 

  • Adăugați apă și sare în vasul de amestecare, adăugați inserția de gătit, cântăriți cartofii și gătiți timp de 23 min./Varoma/pasul 1. Scoateți inserția de gătit folosind spatula și lăsați cartofii deoparte timp de cel puțin 2 ore (de preferință peste noapte) și lăsați-i să se răcească. Goliți vasul de amestecare.
  •   Adăugați cartofi reci în vasul de amestecare și tăiați timp de 5 sec./viteză 5.
  • Adăugați brânză cu conținut scăzut de grăsimi, făină, zahăr, ou și 1 vârf de sare și procesați 30sec./etapa 4 într-un aluat.
  • Formați 20 de picioare ovale mici cu mâinile făinoase, încălziți untul clarificat în tigaia de pe aragaz și prăjiți picioarele în ea până când sunt galbene aurii. Se scurge pe hartia de bucatarie, se presara cu zahar si se serveste cu mere pentru desert dupa cum doriti.

Notes

  • Puteți îmbogăți picioarele cu 50 g de stafide. Amestecați-le în aluat la sfârșitul pasului 3.
    Saxon Quarkkeulchen
    Saxon Quarkkeulchen

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




16 − 15 =