Salată spaetzle de praz
Salată spaetzle de praz
Equipment
- 1 TM6
- 1 Sită
Ingredients
- 1000 ml apă
- 3 g sare
- 5 g ulei
- 200 g galușcuțe
- 300 g praz tăiat fîșii subțiri
- 250 g șuncă gătită cuburi
- 150 g ardei gras roșu cubulețe
- 50 ml suc de lămâie
- 1 g piper
- 3 g sare aromată
Instructions
- Se adaugă apă, sare și ulei în vasul de amestecare și se aduce lafierbere timp de 8min./100°C/pasul 1
- Adăugați gălușcuțele în apă în vasul de amestecare. Puneți recipientul Varoma, cântăriți prazul, închideți Varoma și gătiți timpul spaetzle în conformitate cu instrucțiunile pachetului / Varoma / Pasul 1. Varoma deoparte.
- Scurgeți spaetzle, stingeți rece, scurgeți bine, transferați-l într-uncastron împreună cu prazul și lăsați-l să se răcească
- Adăugați șuncă și ardei gras la spaetzle.
- Se amestecă sucul de lămâie, piperul și sarea de plante medicinale într-un castron într-o marinată, se toarnă peste spaetzle, se amestecă totul bine, se acoperă și se lasă să se infuzeze timp de aproximativ 20 de minute și se servește.
Notes
- Dacă aveți nevoie pentru a merge repede, puteți tăia șuncă 2-3 sec./nivel 4 și ardei 5-8 sec./etapa 4 în Thermomix®.
- Cu 1 lingura sos de soia dai salata o nota asiatica.
Leave a Reply