Sufleu de lămâie
Sufleu de lămâie
Equipment
- 1 TM6
- 1 Cuptor
- 1 Tavă adâncă
- 6 Forme sufleu
Ingredients
- 20 g unt
- 80 g zahăr
- ½ buc lămâie
- 3 buc ouă separate albuș de gălbenuș
- 25 g amidon de porumb
- 200 ml brânză de vaci
- 50 g zahăr praf
Instructions
- Preincalzeste cuptorul la 200°C. Ungeți 6 căni de sufleu și presărați cu zahăr. Acoperiți o tavă de copt adâncă (tavă de grăsime) cu un strat dublu de hârtie de bucătărie.
- Adăugați coaja de lămâie și 80 g zahăr în vasul de amestecare, pulverizați timp de 20sec./nivel10 și decanați.
- Introduceți atașamentul de agitare. Adăugați albușuri de ou și 1 linguriță suc de lămâie în vasul de amestecare și bateți timp de 2 min./pasul 3.5 până când se întărește.
- Adăugați amidonul de porumb, amestecați timp de 30 sec./viteza 3.5 și turnați într-un castron larg. Scoateți atașamentul de agitare.
- Adăugați brânza de vaci, gălbenușul de ou și zahărul de lămâie în vasul de amestecare, amestecați timp de 30 sec./viteza 3, adăugați la albușurile de ou și pliați cu grijă cu spatula.
- Umpleți amestecul de sufleu în matrițe de sufleu. Se toarnă apă fierbinte de aproximativ 1 cm înălțime pe tava de copt, se așează formele deasupra și se coace pe șina cea mai joasă timp de 25-30 de minute (200 ° C). Nu deschideți ușa cuptorului în timpul coacerii. Sufleurile sunt gata atunci când s-au ridicat la câțiva centimetri dincolo de marginea matriței și suprafața este ușor rumenită.
- Praf de sufleu finit cu zahăr glazură și se servește imediat.
Leave a Reply