Supă de dovleac spreewald

Supă de dovleac spreewald

Supă de dovleac spreewald

Supă de dovleac spreewald
Prep Time 25 minutes
Cook Time 50 minutes
Total Time 1 hour 15 minutes
Course Supă
Servings 4 porții

Equipment

  • 1 TM6

Ingredients
  

  • 500 ml apă
  • 1 cub concentrat de legume
  • 300 g cartofi bucăți
  • 100 g ceapă albă
  • 30 g unt
  • 450 g dovleac bucăți 2 cm
  • 1 linguriță muștar iute
  • 200 ml smântână de gătit
  • 2 stopi sos Worcester
  • 500 ml lapte
  • 1 g piper
  • 4 g sare

Instructions
 

  • Adăugați apă și stoc de legume în vasul de amestecare, adăugați inserția de gătit, cântăriți cartofii și gătiți timp de 20 min./Varoma/pasul 1. Puneți inserția de gătit deoparte. Goliți vasul de amestecare și colectați lichidul de gătit.
  • Pune ceapa in vasul de amestecare, se toaca 3 sec./viteza 5 si aluneca in jos cu spatula.
  • Se adaugă unt și sote timp de 2 min. 30 sec./120°C/pasul 1.
  • Carne de dovleac, muștar, smântână, sos Worcester, 250 g lichid de gătit colectat (se umple cu apă dacă este necesar), se adaugă lapte, piper, sare și cartofi fierți, se fierbe timp de 14 min./98 °C / nivel 1, apoi se introduce ceașcă de măsurare, piure timp de 20 sec./nivel 5.5 și se servește fierbinte.

Notes


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




three + 2 =