Supă de dovleac spreewald
Supă de dovleac spreewald
Equipment
- 1 TM6
Ingredients
- 500 ml apă
- 1 cub concentrat de legume
- 300 g cartofi bucăți
- 100 g ceapă albă
- 30 g unt
- 450 g dovleac bucăți 2 cm
- 1 linguriță muștar iute
- 200 ml smântână de gătit
- 2 stopi sos Worcester
- 500 ml lapte
- 1 g piper
- 4 g sare
Instructions
- Adăugați apă și stoc de legume în vasul de amestecare, adăugați inserția de gătit, cântăriți cartofii și gătiți timp de 20 min./Varoma/pasul 1. Puneți inserția de gătit deoparte. Goliți vasul de amestecare și colectați lichidul de gătit.
- Pune ceapa in vasul de amestecare, se toaca 3 sec./viteza 5 si aluneca in jos cu spatula.
- Se adaugă unt și sote timp de 2 min. 30 sec./120°C/pasul 1.
- Carne de dovleac, muștar, smântână, sos Worcester, 250 g lichid de gătit colectat (se umple cu apă dacă este necesar), se adaugă lapte, piper, sare și cartofi fierți, se fierbe timp de 14 min./98 °C / nivel 1, apoi se introduce ceașcă de măsurare, piure timp de 20 sec./nivel 5.5 și se servește fierbinte.
Notes
- În funcție de gustul dvs., puteți adăuga 1/2 linguriță de coriandru măcinat.
Leave a Reply