Supă de fasole sârbească cu cabanossi

Supă de fasole sârbească cu cabanossi

Supă de fasole sârbească cu cabanossi

Supă de fasole sârbească cu cabanossi
Prep Time 15 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 15 minutes
Course Supă
Servings 4 por’ii

Equipment

  • 1 TM6

Ingredients
  

  • 50 g ceapă albă
  • 1 cățel usturoi
  • 250 g cartofi
  • 10 ml ulei
  • 1 linguriță măghiran
  • 800 g roșii conservate curățate
  • 300 ml apă
  • 2 cub concentrat de legume
  • 1 buc praz tăiat inele
  • 150 g cabanos tăiați felii
  • 250 g fasole conservă
  • 2 pinch piper

Instructions
 

  • Adăugați ceapa și usturoiul în vasul de amestecare și tăiați timp de 3 secunde / viteză 5.
  • Se adaugă cartofi, ulei și măghiran și sote timp de 3min./120°C/invers/Pasul 1
  • Adăugați roșii, apă și cuburi de stoc și gătiți timp de 25 min./100°C/ invers /Pasul 1.
  • Adăugați praz și cabanossi și gătiți timp de 10 min./100°C/ invers /Etapa 1.
  • Adăugați fasole și piper, încă 5 min./100°C/ invers /Etapă lingură căldură, se condimentează după gust, se pune în 4 farfurii de supă și se servește fierbinte.

Notes


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




twelve − four =