Tăiței cu tomate și spanac
Tăiței cu tomate și spanac
Equipment
- 1 TM6
Ingredients
- 50 g ceapă albă
- 1 cățel usturoi
- 10 ml ulei
- 1 cutie roșii chunky 400 g
- 50 ml smântână de gătit
- 130 ml apă
- 1 cub concentrat de legume
- 1 pinch condimente pizza
- 2 g sare
- 2 g zahăr
- 1 pinch piper
- 200 g paste fainose penne
- 100 g spanac
Instructions
- Adăugați ceapa și usturoiul în vasul de amestecare și tăiați timp de 3 secunde / viteză 5.
- Se adaugă ulei și sote timp de 3 min./120°C/pasul 1.
- Adăugați roșii, smântână, apă, cuburi de bouillon, condimente de pizza, sare, zahăr și piper și aduceți la fierbere timp de 7 min./100°C/nivel 1.
- Se adaugă pastele și spanacul în sosul de fierbere, se pliază ușor cu spatula și se gătesc tăițeii în conformitate cu instrucțiunile ambalajului/100°C/invers/Level 1 până la al dente. Se condimentează pastele de roșii-spanac după gust și se servesc calde.
Notes
- În plus, puteți găti, de asemenea, carne tocată în sos și serviți pastele stropite cu parmezan.
- Dacă utilizați spanac cu frunze proaspete, acesta trebuie mai întâi încălzit pentru scurt timp în Varoma, astfel încât să se prăbușească (400 g apă, 10 min./Varoma/pasul 1).
Leave a Reply