Tăiței cu tomate și spanac

Tăiței cu tomate și spanac

Tăiței cu tomate și spanac

Tăiței cu tomate și spanac
Prep Time 10 minutes
Cook Time 35 minutes
Course Fel pricipal
Servings 2 porții

Equipment

  • 1 TM6

Ingredients
  

  • 50 g ceapă albă
  • 1 cățel usturoi
  • 10 ml ulei
  • 1 cutie roșii chunky 400 g
  • 50 ml smântână de gătit
  • 130 ml apă
  • 1 cub concentrat de legume
  • 1 pinch condimente pizza
  • 2 g sare
  • 2 g zahăr
  • 1 pinch piper
  • 200 g paste fainose penne
  • 100 g spanac

Instructions
 

  • Adăugați ceapa și usturoiul în vasul de amestecare și tăiați timp de 3 secunde / viteză 5.
  • Se adaugă ulei și sote timp de 3 min./120°C/pasul 1.
  • Adăugați roșii, smântână, apă, cuburi de bouillon, condimente de pizza, sare, zahăr și piper și aduceți la fierbere timp de 7 min./100°C/nivel 1.
  • Se adaugă pastele și spanacul în sosul de fierbere, se pliază ușor cu spatula și se gătesc tăițeii în conformitate cu instrucțiunile ambalajului/100°C/invers/Level 1 până la al dente. Se condimentează pastele de roșii-spanac după gust și se servesc calde.

Notes

  • În plus, puteți găti, de asemenea, carne tocată în sos și serviți pastele stropite cu parmezan.
  • Dacă utilizați spanac cu frunze proaspete, acesta trebuie mai întâi încălzit pentru scurt timp în Varoma, astfel încât să se prăbușească (400 g apă, 10 min./Varoma/pasul 1).
    Tăiței cu tomate și spanac
    Tăiței cu tomate și spanac

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




seventeen − four =