Acadele de carne
Acadele de carne
Equipment
- TM6
Ingredients
- 1/2 legatura patrunjel verde
- 1 buc ceapa jumatati
- 20 ml ulei
- 20 g pesmet
- 1 buc ou
- 3 g sare
- 1 g piper
- 2 lingurite mustar
- 2 foi gelatină
- 80 g ketchup
Instructions
- Punețiîn bol pătrunjelul și ceapa și tocați 3 sec./viteza 7, Curățațipereții bolului cu spatula.
- Adăugați uleiul șisotați 3 min./120°C/viteza 1
- Adăugațicarne tocată, pesmetul, oul, sarea, piperul, boiaua și 1 linguriță muștar șiamestecați Aluat fământare/1 min., ajutându-vă de spatulă.
- Din compozițiaobținută, formați 16 bile (aprox. 30 g fiecare). Încălziți uleiul într-o tigaiepe plită și prăjiți bilele pe toate părțile, apoi înfigeți-le în bețișoarepentru acadele și lăsați-le să se răcească timp de 10 minute. În acest timp,spălați bolul de mixare și continuați cu rețeta
- Înmuiați foile de gelatină conform instrucțiunilor de pe ambalaj și stoarceți-le.
- Puneți în bolketchupul, 1 linguriță muștar, gelatina stoarsă și încălziți 2min./80°C/viteza 1, Transferați într-o cană.
- Cufundațicomplet chifteluțele în cană, lăsați amestecul să se scurgă (vezirecomandarea), dați-le din nou la frigider timp de 30 de minute și apoiserviți.
Notes
Acadele de carne
Acadele de carne
Equipment
- TM6
Ingredients
- 1/2 legatura patrunjel verde
- 1 buc ceapa jumatati
- 20 ml ulei
- 20 g pesmet
- 1 buc ou
- 3 g sare
- 1 g piper
- 2 lingurite mustar
- 2 foi gelatină
- 80 g ketchup
Instructions
- Punețiîn bol pătrunjelul și ceapa și tocați 3 sec./viteza 7, Curățațipereții bolului cu spatula.
- Adăugați uleiul șisotați 3 min./120°C/viteza 1
- Adăugațicarne tocată, pesmetul, oul, sarea, piperul, boiaua și 1 linguriță muștar șiamestecați Aluat fământare/1 min., ajutându-vă de spatulă.
- Din compozițiaobținută, formați 16 bile (aprox. 30 g fiecare). Încălziți uleiul într-o tigaiepe plită și prăjiți bilele pe toate părțile, apoi înfigeți-le în bețișoarepentru acadele și lăsați-le să se răcească timp de 10 minute. În acest timp,spălați bolul de mixare și continuați cu rețeta
- Înmuiați foile de gelatină conform instrucțiunilor de pe ambalaj și stoarceți-le.
- Puneți în bolketchupul, 1 linguriță muștar, gelatina stoarsă și încălziți 2min./80°C/viteza 1, Transferați într-o cană.
- Cufundațicomplet chifteluțele în cană, lăsați amestecul să se scurgă (vezirecomandarea), dați-le din nou la frigider timp de 30 de minute și apoiserviți.
Leave a Reply