Acadele de carne

Acadele de carne

Acadele de carne

Acadele de carne
Prep Time 30 minutes
Cook Time 1 hour
Course Aperitiv
Calories 94 kcal

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 buc ceapa jumatati
  • 20 ml ulei
  • 20 g pesmet
  • 1 buc ou
  • 3 g sare
  • 1 g piper
  • 2 lingurite mustar
  • 2 foi gelatină
  • 80 g ketchup

Instructions
 

  •  Punețiîn bol pătrunjelul și ceapa și tocați 3 sec./viteza 7, Curățațipereții bolului cu spatula.
  • Adăugați uleiul șisotați 3 min./120°C/viteza 1
  •  Adăugațicarne tocată, pesmetul, oul, sarea, piperul, boiaua și 1 linguriță muștar șiamestecați Aluat fământare/1 min., ajutându-vă de spatulă.
  • Din compozițiaobținută, formați 16 bile (aprox. 30 g fiecare). Încălziți uleiul într-o tigaiepe plită și prăjiți bilele pe toate părțile, apoi înfigeți-le în bețișoarepentru acadele și lăsați-le să se răcească timp de 10 minute. În acest timp,spălați bolul de mixare și continuați cu rețeta
  •  Înmuiați foile de gelatină conform instrucțiunilor de pe ambalaj și stoarceți-le.
  • Puneți în bolketchupul, 1 linguriță muștar, gelatina stoarsă și încălziți 2min./80°C/viteza 1, Transferați într-o cană.
  • Cufundațicomplet chifteluțele în cană, lăsați amestecul să se scurgă (vezirecomandarea), dați-le din nou la frigider timp de 30 de minute și apoiserviți.

Notes

Acadele de carne
Acadele de carne
Acadele de carne

Acadele de carne

Acadele de carne
Prep Time 30 minutes
Cook Time 1 hour
Course Aperitiv
Calories 94 kcal

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 buc ceapa jumatati
  • 20 ml ulei
  • 20 g pesmet
  • 1 buc ou
  • 3 g sare
  • 1 g piper
  • 2 lingurite mustar
  • 2 foi gelatină
  • 80 g ketchup

Instructions
 

  •  Punețiîn bol pătrunjelul și ceapa și tocați 3 sec./viteza 7, Curățațipereții bolului cu spatula.
  • Adăugați uleiul șisotați 3 min./120°C/viteza 1
  •  Adăugațicarne tocată, pesmetul, oul, sarea, piperul, boiaua și 1 linguriță muștar șiamestecați Aluat fământare/1 min., ajutându-vă de spatulă.
  • Din compozițiaobținută, formați 16 bile (aprox. 30 g fiecare). Încălziți uleiul într-o tigaiepe plită și prăjiți bilele pe toate părțile, apoi înfigeți-le în bețișoarepentru acadele și lăsați-le să se răcească timp de 10 minute. În acest timp,spălați bolul de mixare și continuați cu rețeta
  •  Înmuiați foile de gelatină conform instrucțiunilor de pe ambalaj și stoarceți-le.
  • Puneți în bolketchupul, 1 linguriță muștar, gelatina stoarsă și încălziți 2min./80°C/viteza 1, Transferați într-o cană.
  • Cufundațicomplet chifteluțele în cană, lăsați amestecul să se scurgă (vezirecomandarea), dați-le din nou la frigider timp de 30 de minute și apoiserviți.

Notes

Acadele de carne
Acadele de carne

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




12 − 10 =