Dresing cu portocala

Dressing cu portocală și curry

Dressing cu portocală și curry

Calories 1862 kcal

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 200 g ulei de nuci sau din alte nucifere
  • 2 buc portocale, preferabil bio, coaja și zeama
  • 30 g șalote
  • 20 g muștar
  • ½ linguriță curry pudră
  • ½ linguriță sare
  • 20 g oțet de mere

Instructions
 

  • Puneţi o cană cu cioc pe capacul bolului şi cântăriţi uleiul de nuci, apoi daţi deoparte.
  • Puneţi în bol 130 g zeamă de portocalăproaspăt stoarsă, o fâşie de coajă de portocală (1 x 3 cm),şalotele, muştarul iute, pudra de curry, sarea şi oţetul defructe şi reglaţi 20sec./viteza 8
  • Mixați 3 min./viteza 4, timp în care turnaţi foarte încet uleiul de nuci pe capac, astfel încât să curgă în fir subţire, pe lângă paharul de măsurare, pe cuţitul în rotație, pentru a face o emulsie. Serviţi dressing-ul sau transferaţi-l într-un borcan închis ermetic şi păstraţi-l în frigider.

Notes

Dressing cu portocală și curry
Dressing cu portocală și curry

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




five + 6 =