Ciocolată caldă cu portocale, pe băț
Dificultate ușor
Equipment
- TM6
Ingredients
- 30 g zahăr
- coajă de portocală 2 fâșii (1 cm x 4 cmfiecare)
- 1 g scortișoară
- 100 g ciocolată amăruie
- 50 g chocolată cu lapte
Instructions
- Puneți în bol zahărul, coaja de portocală și scorțișoara și mărunțiți 12 sec./viteza10. Curățați pereții bolului cu spatula
- Adăugațiciocolata amăruie și ciocolata cu lapte și mărunțiți 8 sec./viteza 8.Curățați pereții bolului cu spatula.
- Topiți 3 min./60°C/viteza 2.5
- Transferați ciocolata topită în 8 forme din silicon pentru ciocolată (15 g fiecare) și lăsați să serăcească la temperatura camerei timp de 5 minute
- Introduceți câte 1 frigăruie de lemn sau 1 linguriță de lemn în centrul fiecărei forme cuciocolată. Lăsați ciocolata să se răcească încă 30 minute la temperaturacamerei, apoi lăsați-o să se răcească complet în frigider timp de 2 ore.Scoateți cu grijă ciocolata din forme, transferați-o în pungi de cadouri șipăstrați-o într-un loc uscat
Leave a Reply