Ciocolată caldă cu portocale, pe băț

Ciocolată caldă cu portocale

Ciocolată caldă cu portocale, pe băț

Dificultate ușor
Prep Time 10 minutes
Cook Time 2 hours 50 minutes
Course Desert
Calories 121 kcal

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 30 g zahăr
  • coajă de portocală 2 fâșii (1 cm x 4 cmfiecare)
  • 1 g scortișoară
  • 100 g ciocolată amăruie
  • 50 g chocolată cu lapte

Instructions
 

  • Puneți în bol zahărul, coaja de portocală și scorțișoara și mărunțiți 12 sec./viteza10. Curățați pereții bolului cu spatula
  • Adăugațiciocolata amăruie și ciocolata cu lapte și mărunțiți 8 sec./viteza 8.Curățați pereții bolului cu spatula.
  • Topiți 3 min./60°C/viteza 2.5
  • Transferați ciocolata topită în 8 forme din silicon pentru ciocolată (15 g fiecare) și lăsați să serăcească la temperatura camerei timp de 5 minute
  • Introduceți câte 1 frigăruie de lemn sau 1 linguriță de lemn în centrul fiecărei forme cuciocolată. Lăsați ciocolata să se răcească încă 30 minute la temperaturacamerei, apoi lăsați-o să se răcească complet în frigider timp de 2 ore.Scoateți cu grijă ciocolata din forme, transferați-o în pungi de cadouri șipăstrați-o într-un loc uscat

Notes

Ciocolată caldă cu portocale
Ciocolată caldă cu portocale

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




nineteen + two =