Chutney de merișoare cu rozmarin

Chutney de merișoare cu rozmarin

Chutney de merișoare cu rozmarin

Dificultate uşor
Prep Time 10 minutes
Cook Time 45 minutes
Course Gem

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 150 g ceapă roșie
  • 220 g zahăr
  • 125 ml oțet de vin
  • 185 ml apă
  • 4 fire rozmarin
  • 1 băţ scortișoară
  • 10 boabe piper
  • 1 foaie dafin
  • ¼ linguriţă nucșoară măcinată
  • 340 g merişoare uscată
  • 2 g sare
  • 1 g piper

Instructions
 

  • Puneți în bol ceaparoșie și tocați 3 sec./viteza 5. Curățați pereții bolului cuspatula
  • Adăugați zahărul,oțetul, apa, rozmarinul, scorțișoara, piperul, foaia de dafin, nucșoara,merișoarele, sarea și piperul și gătiți 12 min./90°C/viteza 1.Curățați pereții bolului cu spatula
  •  Gătiți încă 5 min./100°C/viteza 1. Curățați pereții bolului cu spatula.
  • Așezați coșul de înăbușire pe capacul bolului de mixare, în locul paharului de măsurare șigătiți 15 min./60°C/viteza 1. Asezonați chutney după gust șiîndepărtați bățul de scorțișoară și foaia de dafin. Transferați în 2 borcane cucapac filetat (500 g fiecare) (vezi recomandări), curate și fierbinți șisigilați-le imediat. Păstrați într-un loc uscat și răcoros

Notes

Chutney de merișoare cu rozmarin
Chutney de merișoare cu rozmarin

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




eighteen − 11 =