Chec cu iaurt
Dificultate ușor
Equipment
- TM6
- Cuptor
- formă de tartă
Ingredients
- 80 ml ulei
- 150 g zahăr
- 3 buc ouă
- 200 g făină
- 5 g praf de copt
- 5 g zahăr vanilat
- 120 ml iaurt
- 2 g sare
Instructions
- Preîncălziţi cuptorul la 180°C. Ungeţi forma de kuglof (Ø 22-24 cm) şi puneţi-o deoparte
- Puneţi în bol zahărul şi pulverizaţi 10 sec./viteza 10. Curățați pereții bolului cuspatula. Puneți deoparte, într-un castronel, 1 lingură din zahărul pudrăobținut
- Adăugaţi ouăle,făina, praful de copt, zahărul vanilat, iaurtul, uleiul de floarea soarelui şisarea, amestecați 30 sec./viteza 5. Transferați compoziţia în formapregătită şi coaceţi 30 minute (180°C). Lăsaţi checul să se răcorească în formăcca. 10 minute, apoi transferaţi-l pe o farfurie pentru servit şi lăsaţi-l săse răcească complet. Pudraţi cu zahărul pudră păstrat şi serviţi
Leave a Reply