Pui cu fructe în Marea Galbenă
Dificultate ușor
Equipment
- TM6
Ingredients
- 720 g piept de pui
- 4 g sare
- 2 linguriţe curry madras
- 2 cub bulion
- 5 ml ulei
- 250 g orez
- 1200 ml apă
- 820 g fructe de mare conserva
- 150 ml smântână
- 30 g făină
Instructions
- Tapetați raftu lVaroma cu hârtie de copt (consultați sfatul)
- Așezați recipientul Varoma, introduceți baza tăvii Varoma, cântăriți fileurile din piept de pui,condimentați cu sare, piper și curry, închideți Varoma și așezați-vă
- Adăugați sare, pastăde condimente și ulei în vasul de amestecare, cârlig în coșul de gătit,cântăriți orezul, turnați apă peste orez în vasul de amestecare, puneți Varomași gătiți timp de 35 de minute. În acest timp, scurgeți fructele de cocktailprintr-o sită, colectând orice lichid drenat
- Setați Varoma,transferați fileurile de piept de pui într-un castron de servire, rezervândsucurile de carne ale fileurilor de piept de pui. Adăugați fructe de cocktailîn bolul de servire și păstrați-le calde. Scoateți coșul de gătit cu ajutorulspatulei, transferați orezul, păstrați-l cald și transferați lichidul de gătitîn castron cu sucurile de carne
- Adăugați 150 g lichidde scurgere a fructelor, 350 g lichid de gătit cu sucuri de carne (completatecu apă dacă este necesar), curry, smântână și făină în bolul de amestecare,apoi amestecați timp de 4 secunde / setare de viteză 8 și gătiți timp de 3 minute/ 100 ° C / viteză 3. Condimentați sosul curry după gust și serviți cu orez,fileuri de piept de pui și fructe de cocktail
Leave a Reply