Concentrat pastă de carne

Concentrat pastă de carne

Concentrat pastă de carne

Dificultate ușor
Prep Time 20 minutes
Cook Time 45 minutes

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 300 g carne fără pielițe și os,tăiată bucăți
  • 300 g legume mixte țelină tulpină, morcovi, ceapă, usturoi, roșii), tăiate bucăți
  • 4 fire ierburi aromate salvie, rozmarin
  • 150 g sare
  • 30 ml vin roşu
  • 1 foaie dafin
  • 1 buc cuişoare

Instructions
 

  • Puneţi carnea în bol şi tocaţi 10 sec./viteza 7. Transferaţi într-un bol şi daţideoparte
  • Puneţi în bolul demixare le gumele şi amestecul de ierburi aromate şi mărunţiţi 10sec./viteza 5. Curăţaţi pereţii bolului cu spatula
  • Adăugaţi sarea grunjoasă, vinul roşu, foaia de dafin, cuişorul şi carnea tocată.Fierbeţi 25 min./Varoma/viteza 2, punând coşul de înăbuşire pecapac, pentru a evita stropirea. Amestecul se va îngroşa şi se va deshidratauşor
  • Îndepărtaţi coşul de înăbuşire, adăugaţi parmezanul pus deoparte, puneţi paharul de măsurare şireglaţi 1 min./viteza 7. Transferaţi compoziţia într-un borcanînchis ermetic şi lăsaţi concentratul să se răcească, înainte de a-l folosi oripune în frigider

Notes

Concentrat pastă de carne
Concentra pastă de carne

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




sixteen − 13 =