Concentrat pastă de carne
Dificultate ușor
Equipment
- TM6
Ingredients
- 300 g carne fără pielițe și os,tăiată bucăți
- 300 g legume mixte țelină tulpină, morcovi, ceapă, usturoi, roșii), tăiate bucăți
- 4 fire ierburi aromate salvie, rozmarin
- 150 g sare
- 30 ml vin roşu
- 1 foaie dafin
- 1 buc cuişoare
Instructions
- Puneţi carnea în bol şi tocaţi 10 sec./viteza 7. Transferaţi într-un bol şi daţideoparte
- Puneţi în bolul demixare le gumele şi amestecul de ierburi aromate şi mărunţiţi 10sec./viteza 5. Curăţaţi pereţii bolului cu spatula
- Adăugaţi sarea grunjoasă, vinul roşu, foaia de dafin, cuişorul şi carnea tocată.Fierbeţi 25 min./Varoma/viteza 2, punând coşul de înăbuşire pecapac, pentru a evita stropirea. Amestecul se va îngroşa şi se va deshidratauşor
- Îndepărtaţi coşul de înăbuşire, adăugaţi parmezanul pus deoparte, puneţi paharul de măsurare şireglaţi 1 min./viteza 7. Transferaţi compoziţia într-un borcanînchis ermetic şi lăsaţi concentratul să se răcească, înainte de a-l folosi oripune în frigider
Leave a Reply