Concentrat pastă de legume

Concentrat pastă de legume

Concentrat pastă de legume

Dificultate ușor
Prep Time 20 minutes
Cook Time 45 minutes

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 50 g parmezan
  • 200 g țelină
  • 250 g morcovi
  • 100 g ceapă albă
  • 2 căţel usturoi
  • 50 g ciuperci
  • 1 foaie dafin
  • 6 fire ierburi aromate busuioc, salvie, rozmarin, doar frunzele
  • 4 fire pătrunjel verde
  • 120 g sare
  • 30 ml vin alb
  • 10 ml ulei de măsline

Instructions
 

  • Puneţi în bol parmezanul şi radeţi 10 sec./viteza 10. Transferați într-uncastronel și dați deoparte
  • Puneţi în bolul de mixare ţelina tulpină, morcovii, ceapa, roşiile, dovleceii, usturoiul,ciupercile, foaia de dafin, amestecul de ierburi aromate şi pătrunjelul șimărunţiţi 10 sec./viteza 7 ajutându-vă de spatulă. Curăţaţipereţii bolului cu spatula
  • Adăugaţi sarea grunjoasă, vinul şi uleiul de măsline. Puneți coșul de înăbușire, în loculpaharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare și gătiți 25-30min./Varoma/viteza 2. Amestecul se va îngroşa şi se va reduce uşor
  • Înlăturați coşul de înăbuşire, adăugaţi parmezanul pus deoparte, puneţi paharul de măsurare şipasaţi 1 min./viteza 4-7mărind viteza treptat.Transferaţi compoziţia într-un borcan închis ermetic şi lăsaţi concentratul săse răcească, înainte de a-l folosi ori pune în frigider

Notes

Concentrat pastă de legume
Concentrat pastă de legume

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




twenty + 4 =