Concentrat pastă de pui

Concentrat pastă de pui

Concentrat pastă de pui

Dificultate ușor
Prep Time 20 minutes
Cook Time 45 minutes

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 300 g carne de pui fără piele și fără os (de la aprox. 500 g pulpe de pui), tăiată bucăți
  • 200 g legume albe g legume albe înamestec (ex. țelină rădăcină, ceapă, usturoi, praz), tăiate bucăți dacă enevoie
  • 4 fire ierburi aromate rozmarin, cimbru,pătrunjel
  • 150 g sare
  • 100 ml vin alb
  • 1 foaie dafin
  • 1 bic cuișoare
  • 5 boabe coriandru

Instructions
 

  • Puneţi în bol carne ade pui şi tocaţi 5 sec./viteza 7. Transferaţi într-un castron şidaţi deoparte
  • Puneţi în bolul de mixare legumele (albitura) şi ierburile aromate şi mărunţiţi 10 sec./viteza 5.Curăţaţi pereţii bolului cu spatula
  • Adăugaţi sarea grunjoasă, vinul alb, foaia de dafin, cuişorul, boabele de coriandru şi carneatocată. Fierbeţi 25 min./Varoma/viteza 2, punând coşul de înăbuşirepe capac, în locul paharului de măsurare, pentru a evita stropirea. Amesteculse va îngroşa şi se va reduce uşor
  • Îndepărtaţi coşul de înăbuşire, puneţi paharul de măsurare şi reglaţi 1 min./viteza 4-7,mărind viteza treptat. Transferaţi compoziţia într-un borcan închis ermeticşi lăsaţi să se răcească, înainte de a folosi ori pune concentratul în frigider

Notes

Concentrat pastă de pui
Concentrat pastă de pui

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




twenty − 5 =