Batoanele cu miere ale Sabrinei
Dificultate ușor
Equipment
- TM6
Ingredients
- 90 g unt nesarat, tăiat bucăţi
- 150 g fulgi de ovăz
- 15 g mei expandat
- 40 g nucă de cocos fulgi
- 40 g semințe de dovleac
- ½ lingurţă ghimbir macinat
- 50 g fructe uscate
- 60 ml miere
- 1 buc ou
Instructions
- Preîncălziți cuptorul la 170°C. Dați deoparte o formă din silicon pentru batoane, cu 6secțiuni (vezi recomandări).
- Puneți untul în bolulde mixare și topiți 2 min. 30 sec./60°C/viteza 2
- Adăugați fulgii deovăz, meiul expandat, fulgii de nucă de cocos, semințele de dovleac șighimbirul măcinat, apoi mixați 15 sec./viteza 9
- Adăugați fructele uscate, mierea și ouăle, apoi amestecați 10 sec./viteza 4.Împărțiți amestecul în mod egal în cele 6 secțiuni din formă. Apăsați amesteculcu fermitate în fiecare secțiune pentru a forma o suprafață egală și netedă,apoi coaceți timp de 15 minute (170°C). Lăsați batoanele să se răcească înformă timp de 15 minute, înainte de a le scoate și servi calde sau reci
Leave a Reply