Batoanele cu miere ale Sabrinei

Batoanele cu miere ale Sabrinei

Batoanele cu miere ale Sabrinei

Dificultate ușor
Course Gustări
Calories 356 kcal

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 90 g unt nesarat, tăiat bucăţi
  • 150 g fulgi de ovăz
  • 15 g mei expandat
  • 40 g nucă de cocos fulgi
  • 40 g semințe de dovleac
  • ½ lingurţă ghimbir macinat
  • 50 g fructe uscate
  • 60 ml miere
  • 1 buc ou

Instructions
 

  •  Preîncălziți cuptorul la 170°C. Dați deoparte o formă din silicon pentru batoane, cu 6secțiuni (vezi recomandări).
  • Puneți untul în bolulde mixare și topiți 2 min. 30 sec./60°C/viteza 2
  • Adăugați fulgii deovăz, meiul expandat, fulgii de nucă de cocos, semințele de dovleac șighimbirul măcinat, apoi mixați 15 sec./viteza 9
  • Adăugați fructele uscate, mierea și ouăle, apoi amestecați 10 sec./viteza 4.Împărțiți amestecul în mod egal în cele 6 secțiuni din formă. Apăsați amesteculcu fermitate în fiecare secțiune pentru a forma o suprafață egală și netedă,apoi coaceți timp de 15 minute (170°C). Lăsați batoanele să se răcească înformă timp de 15 minute, înainte de a le scoate și servi calde sau reci

Notes

Batoanele cu miere ale Sabrinei
Batoanele cu miere ale Sabrinei

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




seven − one =