Cremă de oțet balsamic de zmeură

Cremă de oțet balsamic de zmeură

Cremă de oțet balsamic de zmeură

Dificultate ușor
Prep Time 10 minutes
Cook Time 3 days 1 hour

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 400 g zmeura
  • 450 ml oțet de vin roşu
  • 500 ml oțet balsamic
  • 180 g zahăr

Instructions
 

  • Puneți zmeura, oțetul de vin roșu și oțetul balsamic în bolul de mixare, apoi zdrobiți 4sec./viteza 4. Transferați într-un bol mare de sticlă, acoperiți cu folie alimentară, apoi dați deoparte într-un loc răcoros, timp de 3 zile
  • Puneți zmeura, oțetu lde vin roșu și oțetul balsamic în bolul de mixare, apoi zdrobiți 4sec./viteza 4. Transferați într-un bol mare de sticlă, acoperiți cu foliealimentară, apoi dați deoparte într-un loc răcoros, timp de 3 zile
  • Puneți în bolul demixare 450 g din lichidul scurs
  • Adăugați 90 g zahăr,poziționați recipientul Varoma fără capac, apoi încălziți 26min./Varoma/viteza lingura. Transferați într-o sticlă pregătită (vezirecomandare). Aveți grijă ca marginea sticlei să fie curată și închidețiimediat
  • Puneți în bolul de mixare lichidul scurs rămas și cele 90 g zahăr rămas. Poziționați recipientulVaroma fără capac, apoi încălziți 26 min./Varoma/viteza lingura.Transferați în sticla pregătită (vezi recomandare), apoi lăsați la răcit .Depozitați într-un loc uscat și răcoros

Notes

Cremă de oțet balsamic de zmeură
Cremă de oțet balsamic de zmeură

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




fifteen − 2 =