Cremă de oțet balsamic de zmeură
Dificultate ușor
Equipment
- TM6
Ingredients
- 400 g zmeura
- 450 ml oțet de vin roşu
- 500 ml oțet balsamic
- 180 g zahăr
Instructions
- Puneți zmeura, oțetul de vin roșu și oțetul balsamic în bolul de mixare, apoi zdrobiți 4sec./viteza 4. Transferați într-un bol mare de sticlă, acoperiți cu folie alimentară, apoi dați deoparte într-un loc răcoros, timp de 3 zile
- Puneți zmeura, oțetu lde vin roșu și oțetul balsamic în bolul de mixare, apoi zdrobiți 4sec./viteza 4. Transferați într-un bol mare de sticlă, acoperiți cu foliealimentară, apoi dați deoparte într-un loc răcoros, timp de 3 zile
- Puneți în bolul demixare 450 g din lichidul scurs
- Adăugați 90 g zahăr,poziționați recipientul Varoma fără capac, apoi încălziți 26min./Varoma/viteza lingura. Transferați într-o sticlă pregătită (vezirecomandare). Aveți grijă ca marginea sticlei să fie curată și închidețiimediat
- Puneți în bolul de mixare lichidul scurs rămas și cele 90 g zahăr rămas. Poziționați recipientulVaroma fără capac, apoi încălziți 26 min./Varoma/viteza lingura.Transferați în sticla pregătită (vezi recomandare), apoi lăsați la răcit .Depozitați într-un loc uscat și răcoros
Leave a Reply