Curry de legume indian

Curry de legume indian

Curry de legume indian

Dificultate mediu
Prep Time 20 minutes
Cook Time 50 minutes
Course Fel pricipal
Calories 395 kcal

Ingredients
  

  • ½ linguriţă coriandru boabe
  • ½ linguriţă chimion seminţe
  • linguriţă cardamon boabe
  • ½ linguriţă muștar
  • 100 g ceapă albă
  • 2 căţei usturoi
  • 15 g ghimbir proaspăt
  • 1 buc ardei iute
  • 20 ml ulei de măsline
  • 1 linguriţă turmenic
  • 400 ml lapte
  • 100 ml apă
  • 1 cub concentrat de legume
  • 5 g sare
  • 600 g cartofi roșii
  • 150 g morcovi
  • 150 g conopidă
  • 150 g dovlecei
  • 100 g mazăre congelată
  • 2 fire coriandru verde

Instructions
 

  • Puneţi în bol seminţele de coriandru, chimion,cardamom şi muştar şi prăjiți-le 6 min./120°C/invers/viteza 1
  • Adăugaţi ceapa, usturoiul, ghimbirul şi chilliroşu şi mărunţiţi 5 sec./viteza 5. Curăţaţi pereţii bolului cu spatula
  • Adăugați uleiul de măsline și sotați 6min./120°C/viteza 1
  • Adăugaţi turmericul, laptele de cocos, apa,concentratul de legume şi sarea, apoi mixaţi 1 min./viteza 10
  • Adăugaţi cartofii şi morcovii şi fierbeţi  10min./100°C/invers/viteza lingura. Între timp, puneți tava Varoma pesterecipientul Varoma și așezați în aceasta conopida, dovleceii și mazărea congelată
  • Poziţionaţi Varoma şi fierbeți în aburi  12min./Varoma/lnvers/viteza 1
  • Înlăturați Varoma, adăugaţi legumele din tava Varoma în bolul de mixare, puneţi paharul de măsurare în locaşul său şigătiți 2 min./100°C/invers/viteza lingura. Transferaţi curryîntr-un bol pentru servit, decoraţi cu frunze de coriandru şi serviţi fierbinte

Notes

Curry de legume indian
Curry de legume indian

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




fourteen − 4 =