Curry de pui thai, rapid

Curry de pui thai, rapid

Curry de pui thai, rapid

Dificultate ușor
Prep Time 20 minutes
Cook Time 40 minutes
Course Fel pricipal
Calories 459 kcal

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 1 căţel usturoi
  • 100 g ceapă albă
  • 4 g sare
  • 30 ml ulei
  • 100 g pastă de curry thai roşie
  • 200 ml lapte de cocos
  • 200 ml apă
  • 400 g cartofi roșii
  • 100 g morcovi
  • 600 g piept de pui
  • 150 g mazăre congelată
  • 2 fire coriandru verde

Instructions
 

  • Puneţi în bol usturoiul, ceapa, sarea şi uleiulşi tocaţi 3 sec./viteza 5
  • Adăugaţi pasta de curry thai şi cu coșul deînăbușire pe capac, în locul paharului de măsurare, sotați 3min./120°C/viteza 1
  • Adăugaţi laptele de cocos, apa, cartofii şi morcovii și cu coșul de înăbușire pe capac, în locul paharului de măsurare, gătiţi 12 min./100°C/invers/viteza 1
  • Adăugaţi pieptul de pui şi mazărea congelată şi gătiţi 8 min./100°C/invers/viteza 1, punând coșul de înăbușire pecapac, în locul paharului de măsurare. Decoraţi cu frunze de coriandru şiserviţi fierbinte

Notes

Curry de pui thai, rapid
Curry de pui thai, rapid

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




five × 1 =