Damper cu unt cu sirop auriu

Damper cu unt cu sirop auriu

Damper cu unt cu sirop auriu

Dificultate ușor
Prep Time 10 minutes
Cook Time 40 minutes
Course Aperitiv
Calories 497 kcal

Equipment

  • TM6
  • Cuptor
  • hârtie de copt
  • frigider

Ingredients
  

Damper

  • 450 g fa
  • 2 g sare
  • 80 g unt
  • 20 ml sirop auriu
  • 90 ml apă
  • 100 ml lapte

Unt cu sirop auriu

  • 70 ml sirop auriu
  • 200 g unt

Instructions
 

Damper

  •  Preîncălzițicuptorul la 200°C și tapetați cu hârtie de copt o tava de copt (20 cm x 30 cm).
  • Puneți în bolul de mixare făina, sarea, untul și siropul auriu, apoi mixați 10 sec./viteza6
  • Adăugați apa șilaptele, apoi frământați Aluat /20 sec
  • Transferați aluatul pe un covoraș pentru copt din silicon ușor presărat cu făină sau pe o suprafațăde lucru și dați-i forma unei pâini rotunde (aprox. 18 cm Ø), apoi așezați-o întava pregătită
  • Presărați cu puțină făină, apoi coaceți timp de 25-30 minute (200°C) până când damper-ul estepătruns și sună a gol atunci când este bătut la bază. Transferați pe un grătar metalic pentru a se răci. Spălați și uscați bolul de mixare

Untcu sirop auriu

  • Puneți siropul auriu în bolul de mixare și încălziți 30 sec./37°C/viteza 1
  • Adăugați untul și amestecați 30 sec./viteza 3. Transferați într-un recipient etanș șidați la frigider până la utilizare
  • Serviți cald cu untcu sirop auriu

Notes

Damper cu unt cu sirop auriu
Damper cu unt cu sirop auriu

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




seventeen − 1 =