Damper cu unt cu sirop auriu
Dificultate ușor
Equipment
- TM6
- Cuptor
- hârtie de copt
- frigider
Ingredients
Damper
- 450 g fa
- 2 g sare
- 80 g unt
- 20 ml sirop auriu
- 90 ml apă
- 100 ml lapte
Unt cu sirop auriu
- 70 ml sirop auriu
- 200 g unt
Instructions
Damper
- Preîncălzițicuptorul la 200°C și tapetați cu hârtie de copt o tava de copt (20 cm x 30 cm).
- Puneți în bolul de mixare făina, sarea, untul și siropul auriu, apoi mixați 10 sec./viteza6
- Adăugați apa șilaptele, apoi frământați Aluat /20 sec
- Transferați aluatul pe un covoraș pentru copt din silicon ușor presărat cu făină sau pe o suprafațăde lucru și dați-i forma unei pâini rotunde (aprox. 18 cm Ø), apoi așezați-o întava pregătită
- Presărați cu puțină făină, apoi coaceți timp de 25-30 minute (200°C) până când damper-ul estepătruns și sună a gol atunci când este bătut la bază. Transferați pe un grătar metalic pentru a se răci. Spălați și uscați bolul de mixare
Untcu sirop auriu
- Puneți siropul auriu în bolul de mixare și încălziți 30 sec./37°C/viteza 1
- Adăugați untul și amestecați 30 sec./viteza 3. Transferați într-un recipient etanș șidați la frigider până la utilizare
- Serviți cald cu untcu sirop auriu
Leave a Reply