Așezațiun castron deasupra capacului vasului de amestecare. Adăugați albușurile de ou,sarea și apa, amestecați și fixați
Adăugațiapă în bolul de amestecare și încălziți timp de 10 min. / Varoma / setareavitezei 1. În acest timp, adăugați un strat de amestec de sare înrecipientul Varoma (vezi vârful), așezați peștele deasupra și acoperiți cuamestecul de sare rămas. Apăsați cu mâinile și verificați dacă sarea acoperăbine peștele, asigurându-vă că există încă câteva sloturi de abur libere
Agățațicoșul de gătit, adăugați orezul, măslinele și rozmarinul în coșul de gătit,puneți Varoma și gătiți timp de 20 de minute / Varoma / viteza 1. LăsațiVaroma să se răcească câteva minute înainte de a se așeza
Întrerupeți tratamentul cu Varoma. Decantați orezul de măsline, amestecați cu 1 lingură deulei de măsline și condimentați după gust, îndepărtând crenguța de rozmarin.Deschideți crusta de sare foarte atent, îndepărtați-o și ridicați ușor pieleade pește. Scoateți un file de pește, îndepărtați oasele și ridicați al doileafile. Stropiți fileurile de pește cu ulei de măsline și suc de lămâie șiserviți cu orez de măsline
Leave a Reply