Fasole cu șorici
Dificultate mediu
Equipment
- TM6
Ingredients
- 300 g şorici de porc
- 50 ml ulei de măsline
- 1 căţel us
- 50 g ceapă albă
- 50 g țelină
- 1 buc ardei iute
- 80 g gușă de porc
- 50 ml vin alb
- 500 g roșii
- 2 cuburi concentrat de carne
- 1000 g fasole boabe
Instructions
- Puneți apă din abundență, într-o oală mare (cca. 3-4 litri) și lăsați-o să ajungă în punctulde fierbere, adăugați șoriciul și fierbeți timp de 1 oră sau până când fâșiilede șorici devin moi. Scurgeți fâșiile de șorici și dați deoparte până înmomentul utilizării
- Puneți în bolul de mixare uleiul, usturoiul, ceapa, țelina și ardeiul iute roșu, apoi, cu coșul deînăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare,sotați 3 min./120°C/viteza 1
- Adăugați gușa de porc, apoi, cu coșul de înăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capaculbolului de mixare, sotați 3 min./120°C/viteza 1
- Adăugați vinul și, fără paharul de măsurare, reduceți 1 min./100°C/viteza1
- Adăugați roșiile,concentratul pastă de carne și șoriciul gătit, apoi, cu coșul de înăbușire, înlocul paharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare, gătiți 10min./100°C/invers/viteza 1
- Adăugați fasolea,apoi, cu coșul de înăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capacul boluluide mixare, gătiți 5 min./100°C/invers/viteza 1. Transferați într-unvas de ceramică termorezistent
- Serviți cu pâine decasă, tăiată felii, după gust
Leave a Reply