Fasole cu șorici

Fasole cu șorici

Fasole cu șorici

Dificultate mediu
Prep Time 1 hour 20 minutes
Cook Time 1 hour 45 minutes
Course Fel pricipal

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 300 g şorici de porc
  • 50 ml ulei de măsline
  • 1 căţel us
  • 50 g ceapă albă
  • 50 g țelină
  • 1 buc ardei iute
  • 80 g gușă de porc
  • 50 ml vin alb
  • 500 g roșii
  • 2 cuburi concentrat de carne
  • 1000 g fasole boabe

Instructions
 

  • Puneți apă din abundență, într-o oală mare (cca. 3-4 litri) și lăsați-o să ajungă în punctulde fierbere, adăugați șoriciul și fierbeți timp de 1 oră sau până când fâșiilede șorici devin moi. Scurgeți fâșiile de șorici și dați deoparte până înmomentul utilizării
  • Puneți în bolul de mixare uleiul, usturoiul, ceapa, țelina și ardeiul iute roșu, apoi, cu coșul deînăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare,sotați 3 min./120°C/viteza 1
  • Adăugați gușa de porc, apoi, cu coșul de înăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capaculbolului de mixare, sotați 3 min./120°C/viteza 1
  • Adăugați vinul și, fără paharul de măsurare, reduceți 1 min./100°C/viteza1
  • Adăugați roșiile,concentratul pastă de carne și șoriciul gătit, apoi, cu coșul de înăbușire, înlocul paharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare, gătiți 10min./100°C/invers/viteza 1
  • Adăugați fasolea,apoi, cu coșul de înăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capacul boluluide mixare, gătiți 5 min./100°C/invers/viteza 1. Transferați într-unvas de ceramică termorezistent
  • Serviți cu pâine decasă, tăiată felii, după gust

Notes

Fasole cu șorici
Fasole cu șorici

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




15 − fifteen =