Felii de smântână stracciatella de căpșuni
Dificultate mediu
Equipment
- TM6
- Cuptor
- Tavă de copt adâncă
- hârtie de copt
- frigider
Ingredients
Aluat
- 160 g unt
- 180 g zahăr
- 3 buc ouă
- 180 ml lapte
- 340 g făină
- 10 g praf de copt
- 2 g sare
Pavaj și finisare
- 130 g nutella
- 600 ml smântână de gătit
- 400 ml smântână de gătit
- 15 g suc de lămâie
- 100 g zahăr
- 60 g gelatină
- 200 g fulgi de ciocolată
- cacao
Instructions
Aluat
- Preîncălziți cuptorul la 180°C. Tapetați o foaie de copt adâncă (tigaie grasă) cu hârtie pergament
- Adăugați unt, zahăr și ouă în bolul de amestecare și amestecați timp de 1 min. / setarea vitezei4
- Adăugați laptele,făina, praful de copt și sarea, amestecați cu spatula timp de 20 de secunde/ setarea vitezei 5 și amestecați din nou cu spatula dacă este necesar.Întindeți aluatul uniform pe foaia de copt pregătită, coaceți timp de 20-25minute (180 ° C) și lăsați-l să se răcească. În acest timp, clătiți vasul deamestecare
Pavajși finisare
- Ungeți baza de aluat cu cremă de nuga și așezați căpșunile aproape împreună cu partea tăiată în jos
- Introduceți accesoriul de agitare. Adăugați rigidizarea cu cremă și cremă în vasul de amestecare și bateți până seîntărește, fără a seta setarea de timp / viteză 3 până când este rigidă
- Adăugați smântână,suc de lămâie, zahăr, gelatină și așchii de ciocolată și amestecați timp de 30sec. Scoateți accesoriul de agitare. Răspândiți crema uniform pe bazarăcită și răciți timp de 1 oră. Prafuiți tortul cu cacao, tăiați în bucăți șiserviți
Leave a Reply