Felii de smântână stracciatella de căpșuni

Felii de smântână stracciatella de căpșuni

Felii de smântână stracciatella de căpșuni

Dificultate mediu
Prep Time 25 minutes
Cook Time 2 hours 30 minutes
Course Desert

Equipment

  • TM6
  • Cuptor
  • Tavă de copt adâncă
  • hârtie de copt
  • frigider

Ingredients
  

Aluat

  • 160 g unt
  • 180 g zahăr
  • 3 buc ouă
  • 180 ml lapte
  • 340 g făină
  • 10 g praf de copt
  • 2 g sare

Pavaj și finisare

  • 130 g nutella
  • 600 ml smântână de gătit
  • 400 ml smântână de gătit
  • 15 g suc de lămâie
  • 100 g zahăr
  • 60 g gelatină
  • 200 g fulgi de ciocolată
  • cacao

Instructions
 

Aluat

  • Preîncălziți cuptorul la 180°C. Tapetați o foaie de copt adâncă (tigaie grasă) cu hârtie pergament
  • Adăugați unt, zahăr și ouă în bolul de amestecare și amestecați timp de 1 min. / setarea vitezei4
  • Adăugați laptele,făina, praful de copt și sarea, amestecați cu spatula timp de 20 de secunde/ setarea vitezei 5 și amestecați din nou cu spatula dacă este necesar.Întindeți aluatul uniform pe foaia de copt pregătită, coaceți timp de 20-25minute (180 ° C) și lăsați-l să se răcească. În acest timp, clătiți vasul deamestecare

Pavajși finisare

  • Ungeți baza de aluat cu cremă de nuga și așezați căpșunile aproape împreună cu partea tăiată în jos
  • Introduceți accesoriul de agitare. Adăugați rigidizarea cu cremă și cremă în vasul de amestecare și bateți până seîntărește, fără a seta setarea de timp / viteză 3 până când este rigidă
  • Adăugați smântână,suc de lămâie, zahăr, gelatină și așchii de ciocolată și amestecați timp de 30sec. Scoateți accesoriul de agitare. Răspândiți crema uniform pe bazarăcită și răciți timp de 1 oră. Prafuiți tortul cu cacao, tăiați în bucăți șiserviți

Notes

Felii de smântână stracciatella de căpșuni
Felii de smântână stracciatella de căpșuni

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




six + 1 =