Fudge cu lichior irlandez și fistic
Dificultate ușor
Equipment
- TM6
- frigider
Ingredients
- ulei de arahide pentru uns
- 50 g fistic
- 950 g ciocolată albă
- 390 ml lapte condensat
- 80 ml lichior Baileys
Instructions
- Tapetați o formă pătrată pentru tort (20 cm) cu folie de aluminiu, apoi ungeți-o ușor cu ulei
- Puneți în bol fisticul și mărunțiți 5 sec./viteza 5. Transferați într-un castronel și dați deoparte
- Puneți în bol ciocolata și mărunțiți 20 sec./viteza 8. Topiți 3min./60°C/viteza 4
- Curățați pereții bolului cu spatula și topiți din nou 3 min./60°C/viteza 4
- Adăugați laptele condensat, lichiorul irlandez și fisticul mărunțit pus deoparte șiamestecați 1 min./50°C/invers/viteza 4
- Transferați rapid amestecul în tava pregătită și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei până când se întărește (aprox. 3-4 ore).
- După ce amestecul s-a întărit, scoateți-l din formă și tăiați-l cuburi (2 cm). Împachetați fudge după preferință și păstrați la frigider până la nevoie
Leave a Reply