Fudge cu lichior irlandez și fistic

Fudge cu lichior irlandez și fistic

Fudge cu lichior irlandez și fistic

Dificultate ușor
Prep Time 15 minutes
Cook Time 4 hours 25 minutes
Course Aperitiv

Equipment

  • TM6
  • frigider

Ingredients
  

  • ulei de arahide pentru uns
  • 50 g fistic
  • 950 g ciocolată albă
  • 390 ml lapte condensat
  • 80 ml lichior Baileys

Instructions
 

  • Tapetați o formă pătrată pentru tort (20 cm) cu folie de aluminiu, apoi ungeți-o ușor cu ulei
  • Puneți în bol fisticul și mărunțiți 5 sec./viteza 5. Transferați într-un castronel și dați deoparte
  • Puneți în bol ciocolata și mărunțiți 20 sec./viteza 8. Topiți 3min./60°C/viteza 4
  • Curățați pereții bolului cu spatula și topiți din nou 3 min./60°C/viteza 4
  • Adăugați laptele condensat, lichiorul irlandez și fisticul mărunțit pus deoparte șiamestecați 1 min./50°C/invers/viteza 4
  •  Transferați rapid amestecul în tava pregătită și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei până când se întărește (aprox. 3-4 ore).
  • După ce amestecul s-a întărit, scoateți-l din formă și tăiați-l cuburi (2 cm). Împachetați fudge după preferință și păstrați la frigider până la nevoie

Notes

Fudge cu lichior irlandez și fistic
Fudge cu lichior irlandez și fistic

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




three × 4 =