Fudge cu lichior irlandez și fistic

Fudge cu lichior irlandez și fistic

Fudge cu lichior irlandez și fistic

Dificultate ușor
Prep Time 15 minutes
Cook Time 4 hours 25 minutes
Course Aperitiv

Equipment

  • TM6
  • frigider

Ingredients
  

  • ulei de arahide pentru uns
  • 50 g fistic
  • 950 g ciocolată albă
  • 390 ml lapte condensat
  • 80 ml lichior Baileys

Instructions
 

  • Tapetați o formă pătrată pentru tort (20 cm) cu folie de aluminiu, apoi ungeți-o ușor cu ulei
  • Puneți în bol fisticul și mărunțiți 5 sec./viteza 5. Transferați într-un castronel și dați deoparte
  • Puneți în bol ciocolata și mărunțiți 20 sec./viteza 8. Topiți 3min./60°C/viteza 4
  • Curățați pereții bolului cu spatula și topiți din nou 3 min./60°C/viteza 4
  • Adăugați laptele condensat, lichiorul irlandez și fisticul mărunțit pus deoparte șiamestecați 1 min./50°C/invers/viteza 4
  •  Transferați rapid amestecul în tava pregătită și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei până când se întărește (aprox. 3-4 ore).
  • După ce amestecul s-a întărit, scoateți-l din formă și tăiați-l cuburi (2 cm). Împachetați fudge după preferință și păstrați la frigider până la nevoie

Notes

Fudge cu lichior irlandez și fistic
Fudge cu lichior irlandez și fistic

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




17 + 6 =