Fusilli cu pesto, fasole verde și cartofi – Pasta alla genovese
Difficulty easy
Equipment
- TM6
Ingredients
- 50 g parmezan
- 30 g pecorino
- 30 g seminţe de pin prăjite
- 1 căţel usturoi
- 80 g frunze de busuioc proaspete
- 130 g ulei de măsline
- 6 g sare
- 250 g cartofi
- 1200 g apă
- 400 g paste fusilli
- 100 g fasole verde
Instructions
- Puneți parmezanul și pecorino în bolul de mixare, apoi radeți 10 sec./viteza 10
- Adăugați semințele de pin, usturoiul, busuiocul, uleiul și 1 linguriță sare, apoi mixați 20sec./viteza 7. Transferați într-un castron și dați deoparte
- Puneți cartofii, 1200g apă și 1 linguriță sare în bolul de mixare, apoi cu coșul de înăbușire pecapac, în locul paharului de măsurare, gătiți 15min./100°C/invers/viteza 1. Între timp, aduceți la punctul de fierbere ooală mare cu apă cu 1 linguriță sare. Gătiți fusilli în funcție deinstrucțiunile de pe ambalaj sau până sunt al dente. Scurgeți pastele cuajutorul recipientului Varoma, apoi transferați-le într-un bol mare pentruservit și păstrați-le calde
- Adăugați fasolea verde în bolul de mixare și cu coșul de înăbușire pe capac, în locul paharuluide măsurare, gătiți 5-10 min./100°C/invers/viteza 1 până cândfasolea și cartofii sunt fragede
- Scurgeți cartofii și fasolea verde gătite, cu ajutorul recipientului Varoma, transferați în bolul cupaste, apoi puneți deasupra pesto dat deoparte și amestecați. Serviți fierbintesau rece
Leave a Reply