Gem de caise

Gem de caise

Gem de caise

Dificultate ușor
Prep Time 15 minutes
Cook Time 20 minutes
Course Gem

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 450 g caise
  • 285 g zahăr

Instructions
 

  • Puneți caisele în bolul de mixare și mărunțiți 20 sec./viteza 7. Curățați pereții bolului cu spatula
  • Adăugați zahărul,puneți recipientul Varoma (doar recipientul, fără capac) în locul paharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare și gătiți 15 min./100°C/viteza 1
  • Introduceți paharul de măsurare și mixați 15 sec./viteza 7. Testați consistența gemului (vezi recomandare).
  • Transferați gemul înborcane sterilizate. Lăsați să se răcească înainte de a pune capacele. Păstrați la frigider

Notes

Gem de caise
Gem de caise

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




eighteen − sixteen =