Gem de smochine și caise

Gem de smochine și caise

Gem de smochine și caise

Dificultate uşor
Prep Time 5 minutes
Cook Time 40 minutes
Course Gem

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 225 g smochine deshidratate fără codiţe
  • 225 g caise deshidratate
  • 225 g zahăr
  • 300 ml apă
  • 20 ml zeama de lamaie

Instructions
 

  • Puneți smochinele și caisele în bolul de mixare, apoi tocați grosier 5 sec./viteza 5
  • Adăugați zahărul, apa și zeama de lămâie, apoi, cu coșul de înăbușire pe capac, în locul paharului de măsurare, gătiți 30 min./Varoma/viteza 1
  • Testați consistența gemului (vezi recomandare), apoi transferați în borcanele cu închidere ermetică, calde (vezi recomandare), lăsând aprox. 5 mm mai jos de marginea borcanului. Asigurați-vă că marginile borcanelor sunt curate și închideți imediat
  • Serviți sau păstrați într-un loc răcoros și uscat

Notes

Gem de smochine și caise
Gem de smochine și caise

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




3 × three =