Gem de zmeură

Gem de zmeura

Gem de zmeură

Dificultate uşor
Prep Time 5 minutes
Cook Time 40 minutes
Course Gem

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 250 g zmeură congelată
  • 250 g zahar gelifiant
  • 20 ml zeama de lamaie

Instructions
 

  • Puneți zmeura,zahărul gelifiant și zeama de lămâie în bolul de mixare, apoi, cu coșul de înăbușire pe capac, în locul paharului de măsurare, gătiți 25min./105°C/viteza 1
  • Testați consistența gemului (vezi recomandare). Gustați și adăugați mai multă zeamă de lămâie, dacă este nevoie, câte o linguriță deodată. Transferați în borcanele cu închidere ermetică, calde (vezi recomandare), lăsând aprox. 5 mm mai jos de marginea borcanului.Asigurați-vă că marginile borcanelor sunt curate și închideți imediat. Servițisau păstrați într-un loc răcoros și uscat

Notes

Gem de zmeura
Gem de zmeura

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




thirteen + seven =