Borș rusesc

Borș rusesc

Borș rusesc

Dicultate ușor
Prep Time 15 minutes
Cook Time 50 minutes
Course Ciorbă
Calories 123 kcal

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 5 fire pătrunjel verde
  • 200 g roşii tăiate bucăţi
  • 100 g ceapă
  • 100 g morcovi
  • 200 g sfeclă crudă
  • 40 ml ulei
  • 150 g cartofi
  • 100 g ardei gras roșu
  • 200 g varză
  • 1000 ml apă
  • 5 g sare
  • 1 g piper

Instructions
 

  • Puneţi în bolpătrunjelul şi tocaţi 3 sec./viteza 7
  • Adăugaţi roşiile şimărunţiţi 10 sec./viteza 4, apoi transferaţi într-un castron şi daţideoparte
  • Puneţi în bol ceapaşi morcovii şi mărunţiţi 5 sec./viteza 5
  • Adăugaţi sfecla şi uleiul şi cu coșul de înăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capaculbolului de mixare, sotați 5 min./Varoma/invers/viteza 1.5
  • Adăugaţi cartofii,ardeiul, varza şi apa, apoi, cu coșul de înăbușire, în locul paharului demăsurare, pe capacul bolului de mixare, fierbeţi 17 min./100°C/ invers /viteza1
  • Adăugaţi amestecul deroşii şi pătrunjel tocat, sarea şi piperul şi cu coșul de înăbușire, în loculpaharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare, gătiţi 5 min./100°C/invers /viteza 1. Lăsaţi supa să se odihnească 10 minute înainte de a servi

Notes

Borș rusesc
Borș rusesc

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




eighteen − one =