Risotto Verde
Dificultate ușor
Equipment
- TM6
- aragaz
- tigaie
Ingredients
- 50 g parmezan
- 25 g fistic
- 1 căţel usturoi
- 100 g ceapă albă
- 40 g unt
- 250 g brocoli
- 205 g orez rizotto
- 700 ml apă
- 2 linguriţe pastă de tomate
- 4 g sare
- 1 d piper
- 20 ml ulei de măsline
- 250 g dovlecei
Instructions
- Adăugați parmezanul și fisticul în bolul de amestecare, tăiați timp de 7 secunde / viteza 10 și decantați. Clătiți vasul de amestecare
- Adăugați usturoiul și ceapa în bolul de amestecare, tăiați timp de 3 secunde / viteza 7 și glisați în jos cu spatula
- Adăugați 20 g unt și sotați timp de 3 minute / 120 ° C / viteza 1
- Adauga broccoli sisoteaza-le timp de 3 minute/100°C/invers/viteza lingura.
- Adăugați orezul,sotați timp de 3 minute / 100 ° C / invers / viteză lingura și scoateți-l de pe fundul bolului de amestecare cu ajutorul spatulei
- Adăugați apă, pastă de condimente, sare și piper și gătiți timp de 17 minute/100°C/ invers /viteză lingura. În acest timp, încălziți uleiul într-o tigaie pe aragaz și prăjiți scurt felii de dovlecei în el
- Adăugați restul de 20 g unt, 40 g amestecaţi parmezan-fistic și felii de dovlecel sotate în bolul de amestecare, pliați cugrijă cu spatula, aranjați pe farfurii, presărați cu amestecul de parmezanrămas și serviți
Leave a Reply