Dovlecei arte
Dovlecei arte
Yield: 8 bucăți
Equipment
- 1 TM6
- 1 formă de tartă
Materials
- 25 g unt pentru ungere
- 100 g alac
- 150 g gorgonzola
- 50 g ceapă albă
- 2 căței usturoi
- 50 g ulei
- 3 buc ouă
- 4 g sare
- 1 g piper
- 1 g cimbru
- 120 g șuncă cuburi
Instructions
- Preincalzeste cuptorul la 180°C. Ungeți forma de tartă (Ø 26 cm).
- Se adaugă alac în vasulde amestecare, se macină timp de 30 sec./etapa 10 și sedecanează.
- Puneți brânza de munte învasul de amestecare, tăiați 6 sec./nivel 8 și adăugați lafăina de alac.
- Se adauga ceapa siusturoiul in vasul de amestecare, se toaca timp de 3secunde/viteza 5.
- Adăugați dovlecei, tăiați5 sec./nivel 5, adăugați la inserția de gătit și stoarceți folosind spatula.
- Se adaugă ulei, ouă,amestec de brânză spelt, sare, piper, cimbru și dovlecei storși în vasul deamestecare, se amestecă timp de 10 secunde/invers/pasul 4 șise pune în vasul de tartă pregătit.
- Întindeți cuburile deșuncă deasupra, coaceți timp de 35 de minute (180 ° C), tăiați în bucăți șiserviți cald sau rece.
Leave a Reply