Ridiche-Salata de mere
Ridiche-Salata de mere
Yield: 4 porții
Equipment
- 1 TM6
Materials
- 50 g ceapă
- 1 legătură ridichi
- 1 buc mere
- 1 buc ardei gras galben
- 120 g emmentaler
- 2 ml ulei
- 1 linguriță muștar
- 2 g sare
- 3 g zahăr
- 1 ml suc de lămâie
Instructions
- Se adaugă ceapa în vasul deamestecare și se toacă timp de 3 sec./pasul 5.
- Adăugați ridichi, mere, ardei gras, Emmental, ulei, muștar, sare , zahăr și suc de lămâie și tăiați timp de 5 secunde / viteză 5 . Se condimentează salata după gust și se servește.
Notes
- În funcție de gust, puteți cumpăra, de asemenea, ierburi proaspete de primăvară (de exemplu, Arpagic, usturoi sălbatic, cresă) cu cotlet.
Leave a Reply