Sos de dovleac și brânză
Sos de dovleac și brânză
Equipment
- 1 TM6
Ingredients
- 50 g parmezan
- 1 buchet pătrunjel verde
- 50 g ceapă albă
- 1 cațel usturoi
- 20 g unt
- 350 g dovleac
- 1 cub concentrat de pui
- 200 ml smântână
- 2 g sare
- 1 g piper
- 2 pinch nucșoară
- ½ linguriță cimbru
- 200 g cremă de brânză
Instructions
- Adăugați parmezan în vasul de amestecare, tăiați timp de 15sec./nivel 10 și decantați
- Se adauga patrunjelul in vasul de amestecare, se toaca 3 sec./viteza 8 si se decanteaza.
- Se pune ceapa si usturoiul in vasul de amestecare, se toaca timp de 3 secunde/viteza 5 si se aluneca in jos cu spatula.
- Se adaugă unt și sotează timp de 2 min./120°C/pasul 2.
- Se adaugă carne de dovleac și sote timp de 4 min./100 °C / nivel 1.
- Adăugați cuburi de bouillon și smântână și gătiți timp de 8 min./100 °C / pasul 1.
- Adăugați pătrunjel tocat, sare, piper, nucșoară, cimbru, cremă de brânză și parmezan, gătiți timp de 2 min./90°C/pasul 2 și piure timp de 20 sec./pasul 6. Se serveste sosul de branza de dovleac fierbinte cu paste sau orez.
Notes
- Se serveste spaetzle de rosii cu sos de dovleac si branza ca fel de mancare vegetariana.
Leave a Reply