Somon cu guli
Somon cu guli, sos de busuioc și orez sălbatic
Equipment
- 1 TM6
Ingredients
Somon cu guli si orez salbatic
- 50 g ceapă albă
- 1 cățel usturoi
- 20 g ulei
- 1200 ml apă
- 1 cub bulion de legume
- 250 g orez sălbatic
- 500 g guli
- 4 bug somon 125 g fără piele
- 2 s sare
- 1 g piper
Basilikumsauce
- 30 g făină
- 100 g cremă de brânză
- 1 lingură ceapă prăjită
- 2 g sare
- 1 g piper
- 15 g frunze de busuioc proaspete
Instructions
Somon cu guli si orez salbatic
- Se pune ceapa si usturoiul in vasul de amestecare, se toaca 5 secunde/viteza 5 si se aluneca in jos cu spatula.
- Se adaugă ulei și sote timp de 2 min./120°C/pasul 1.
- Adăugați apă și cuburi debouillon, atârnați inserția de gătit și cântărițiorezul.
- Punețirecipientul Varoma, distribuiți bastoanekohlrabi în recipientul Varoma, închideți șigătiți timp de 14 min./Varoma/Pasul 1 . În acest timp, se condimentează somonul dinambele părți cu sare și piper și se pune pe raftul Varoma.
- Introducețiraftul Varoma, închideți și gătiți încă 12 min./Varoma/Pasul 1. Puneți Varoma deoparte, scoateți inserția de gătit cu o spatulă, goliți vasul de amestecare și colectați lichidulde gătit.
Basilikumsauce
- 400 g lichid de gătit – dacă este necesar Se completează cu apă Se adaugă făină, cremă de brânză, ceapă prăjită, sare și piper în vasul de amestecare , se amestecă 4 sec./viteza 5 și se împinge în jos cu spatula.
- Apoi se aduce la fierbere timp de 3 min. 30 sec./100°C/pasul 2.
- Se adauga busuiocul, piureul pentru 10 sec/viteza 8, se condimenteaza dupa gust si se serveste imediat sosulde busuioc cu orez salbatic, guli si somon.
Notes
Așezați frunze mari, spălate de guli pe raftul Varoma sub bucățile de somon. În acest fel , evitați proteinele din pește care picură pe legume și orez. Alternativ, puteți pune, de asemenea, o bucată de hârtie de copt sub pește.
Leave a Reply