Somon cu guli

Somon cu guli, sos de busuioc și orez sălbatic

Somon cu guli

Somon cu guli, sos de busuioc și orez sălbatic
Prep Time 15 minutes
Cook Time 50 minutes
Total Time 1 hour 5 minutes
Course Fel pricipal
Servings 4 porții

Equipment

  • 1 TM6

Ingredients
  

Somon cu guli si orez salbatic

  • 50 g ceapă albă
  • 1 cățel usturoi
  • 20 g ulei
  • 1200 ml apă
  • 1 cub bulion de legume
  • 250 g orez sălbatic
  • 500 g guli
  • 4 bug somon 125 g fără piele
  • 2 s sare
  • 1 g piper

Basilikumsauce

  • 30 g făină
  • 100 g cremă de brânză
  • 1 lingură ceapă prăjită
  • 2 g sare
  • 1 g piper
  • 15 g frunze de busuioc proaspete

Instructions
 

Somon cu guli si orez salbatic

  •  Se pune ceapa si usturoiul in  vasul de amestecare, se toaca 5 secunde/viteza 5 si se aluneca in jos cu spatula.
  • Se adaugă ulei și sote timp de 2 min./120°C/pasul 1.
  •  Adăugați apă și cuburi debouillon,  atârnați inserția de gătit și cântărițiorezul.
  • Punețirecipientul Varoma,  distribuiți bastoanekohlrabi în recipientul Varoma, închideți șigătiți timp de  14 min./Varoma/Pasul 1  . În acest timp, se condimentează somonul dinambele părți cu sare și  piper și se pune pe  raftul Varoma.
  • Introducețiraftul Varoma, închideți și gătiți încă 12 min./Varoma/Pasul 1.   Puneți Varoma  deoparte,  scoateți  inserția  de gătit cu o spatulă,  goliți vasul de amestecare și  colectați lichidulde gătit.

Basilikumsauce

  • 400 g lichid de gătit – dacă este necesar  Se completează cu  apă  Se adaugă  făină, cremă de brânză, ceapă  prăjită, sare și  piper  în vasul  de amestecare , se amestecă 4 sec./viteza 5  și  se împinge în jos cu spatula.
  • Apoi se aduce la fierbere timp de 3 min. 30 sec./100°C/pasul 2.
  • Se adauga busuiocul, piureul pentru 10 sec/viteza 8, se condimenteaza dupa gust si se serveste imediat sosulde busuioc  cu orez salbatic, guli si somon. 

Notes

Așezați  frunze mari, spălate de guli pe  raftul Varoma sub bucățile de somon. În acest fel  , evitați proteinele din pește care picură pe legume și orez.  Alternativ,  puteți pune, de asemenea,  o bucată de hârtie de copt sub pește.
Somon cu guli, sos de busuioc și orez sălbatic
Somon cu guli, sos de busuioc și orez sălbatic

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




three × 5 =