Sos de ou chive
Sosde ou chive
Equipment
- 1 TM6
Ingredients
- 500 ml lapte
- 50 g unt
- 50 g făină
- 2 g sare
- 1 g piper
- 2 pinch nucșoară
- 1 lingura bulion granulat
- 1 buc ouă fierte tari
- 20 g arpagic
Instructions
- Adăugați lapte, unt,făină, sare, piper, nucșoară și bulion granulat în vasul de amestecare șiaduceți la fierbere timp de 6 min./90°C/pasul 2.
- Se adauga ouale si arpagicul, se taie 8 sec./viteza 4 si se serveste cu sparanghel, broccoli, gulii sau cartofi.
Notes
- Acest sos este o utilizare delicioasă a ouălor de Paște. De asemenea, merge bine cu legume, orez sau carne sau pește prăjit scurt.
- Dacă înlocuiți arpagicul cu o grămadă de ierburi pentru sos frankfurter, aveți o versiune ușoară a sosului frankfurter. Apoi, la început, zdrobiți și transferați ierburile folosind spatula timp de 3 sec./nivel 7.
Leave a Reply