Sufleu de lămâie

Sufleu de lămâie

Sufleu de lămâie

Sufleu de lămâie
Prep Time 15 minutes
Cook Time 45 minutes
Total Time 1 hour
Course Desert
Servings 6 porții

Equipment

  • 1 TM6
  • 1 Cuptor
  • 1 Tavă adâncă
  • 6 Forme sufleu

Ingredients
  

  • 20 g unt
  • 80 g zahăr
  • ½ buc lămâie
  • 3 buc ouă separate albuș de gălbenuș
  • 25 g amidon de porumb
  • 200 ml brânză de vaci
  • 50 g zahăr praf

Instructions
 

  • Preincalzeste cuptorul la 200°C.  Ungeți 6 căni de sufleu și presărați cu zahăr.  Acoperiți o tavă de copt adâncă (tavă de grăsime) cu un strat dublu de hârtie de bucătărie.
  • Adăugați coaja de lămâie și 80 g zahăr în vasul de amestecare, pulverizați timp de 20sec./nivel10 și decanați.
  • Introduceți atașamentul de agitare.  Adăugați albușuri de ou și 1 linguriță suc de lămâie în vasul de amestecare și bateți timp de 2 min./pasul 3.5 până când se întărește.
  • Adăugați amidonul de porumb, amestecați timp de 30 sec./viteza 3.5 și turnați într-un castron larg.  Scoateți atașamentul de agitare.
  • Adăugați brânza de vaci, gălbenușul de ou și zahărul de lămâie în vasul de amestecare, amestecați timp de 30 sec./viteza 3, adăugați la albușurile  de ou și pliați cu grijă cu spatula.
  • Umpleți amestecul de sufleu în matrițe de sufleu. Se toarnă apă fierbinte de aproximativ 1 cm înălțime pe tava de copt, se așează formele deasupra și se coace pe șina cea mai joasă timp de 25-30 de minute (200 ° C). Nu deschideți ușa cuptorului în timpul coacerii.  Sufleurile sunt gata atunci când s-au ridicat la câțiva centimetri dincolo de marginea matriței și suprafața este ușor rumenită.
  • Praf de sufleu finit cu zahăr glazură și se servește imediat.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




fifteen − 7 =