Cheesecake (copt)

Cheesecake (copt)

Cheesecake (copt)

Dificultate mediu
Prep Time 15 minutes
Cook Time 7 hours 20 minutes
Course Desert
Calories 780 kcal

Equipment

  • TM6
  • Formă cu fundul detaşabil
  • Cuptor
  • tavă cuptor
  • frigider

Ingredients
  

Baza

  • 120 g unt
  • 250 g biscuiţi digestivi
  • 30 g zahăr brun

Umplutura

  • 750 g cremă de brânză
  • 120 ml friscă lichidă
  • 220 g zahăr extrafin
  • 1 linguriţă exptract de vanlie
  • 3 buc ouă
  • 1 buc gălbenuș

Instructions
 

Baza

  •  Ungeţi bine cu unt fundul şi marginile unei forme cu fund detaşabil (Ø 20 cm).
  • Puneţi untul în bolşi topiţi 2 min./100°C/viteza 1
  • Adăugaţi biscuiţii şizahărul şi zdrobiți 10 sec./viteza 7
  • Repartizaţi amestecul pe fundul formei cu fund detaşabil. Cu ajutorul unei linguri sau cu mâinile,presaţi amestecul pentru a obţine un strat compact și uniform. Puneţi tava înfrigider timp de 30 minute
  • Preîncălziţi cuptorulla 220°C şi spălaţi bolul

Umplutura

  • Puneţi brânza cremă,frişca, zahărul şi zahărul vanilat în bolul de mixare şi mixaţi 20sec./viteza 4
  • Adăugaţi ouăle şi gălbenuşul şi amestecaţi 20 sec./viteza 4. Turnaţi compoziţia pestebaza crocantă
  • Puneţi forma într-otavă de copt, pe şina de jos a cuptorului timp de 10 minute (220°C). Reduceţitemperatura la 150°C şi mai coaceţi 45-50 minute sau până când compoziţia seîntăreşte aproape complet. Lăsaţi prăjitura în cuptorul stins, cu uşa întredeschisă,timp de o oră. Lăsaţi-o să se răcească la temperatura camerei, apoi acoperiţi-oşi puneţi-o în frigider timp de minimum 4 ore înainte de a o tăia felii şi aservi

Notes

Cheesecake (copt)
Cheesecake (copt)

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




5 × four =