Gem de mere și kiwi
Dificultate ușor
Equipment
- TM6
Ingredients
- 580 g kiwi decojite
- 400 g mere
- 20 ml zeama de lamaie gelifiant
- 1000 g zahăr
Instructions
- Puneți kiwi, merele pentru gătit, zeama de lămâie și zahărul gelifiant în bolul de mixare și, cuajutorul spatulei, mărunțiți 15 sec./viteza 5. Curățați pereții bolului de mixare cu spatula, apoi, cu coșul de înăbușire pe capac, în locul paharului de măsurare, gătiți 16 min./100°C/viteza 2
- Testați consistența gemului (vezi recomandare), apoi transferați în borcanele cu închidereermetică, calde (vezi recomandare), lăsând aprox. 5 mm mai jos de marginea borcanului. Asigurați-vă că marginile borcanelor sunt curate și închideți imediat. Serviți sau păstrați într-un loc răcoros și uscat
Leave a Reply