Borș rusesc
Dicultate ușor
Equipment
- TM6
Ingredients
- 5 fire pătrunjel verde
- 200 g roşii tăiate bucăţi
- 100 g ceapă
- 100 g morcovi
- 200 g sfeclă crudă
- 40 ml ulei
- 150 g cartofi
- 100 g ardei gras roșu
- 200 g varză
- 1000 ml apă
- 5 g sare
- 1 g piper
Instructions
- Puneţi în bolpătrunjelul şi tocaţi 3 sec./viteza 7
- Adăugaţi roşiile şimărunţiţi 10 sec./viteza 4, apoi transferaţi într-un castron şi daţideoparte
- Puneţi în bol ceapaşi morcovii şi mărunţiţi 5 sec./viteza 5
- Adăugaţi sfecla şi uleiul şi cu coșul de înăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capaculbolului de mixare, sotați 5 min./Varoma/invers/viteza 1.5
- Adăugaţi cartofii,ardeiul, varza şi apa, apoi, cu coșul de înăbușire, în locul paharului demăsurare, pe capacul bolului de mixare, fierbeţi 17 min./100°C/ invers /viteza1
- Adăugaţi amestecul deroşii şi pătrunjel tocat, sarea şi piperul şi cu coșul de înăbușire, în loculpaharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare, gătiţi 5 min./100°C/invers /viteza 1. Lăsaţi supa să se odihnească 10 minute înainte de a servi
Leave a Reply