Glazură de ciocolată (ganache simplu)

Glazură de ciocolată (ganache simplu)

Glazură de ciocolată (ganache simplu)

Dificultate ușor
Prep Time 5 minutes
Cook Time 20 minutes

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 100 g ciocolată amăruie
  • 80 ml friscă lichidă

Instructions
 

  • Puneţi bucăţile de ciocolată în bol şi mărunţiţi 10 sec./viteza 8. Curăţaţi pereţiibolului cu spatula
  • Adăugaţi frişca lichidă şi reglaţi 2 min./50°C/viteza 3. Lăsaţi glazura să serăcească şi să se întărească puţin. Folosiţi glazura (ganache) după dorinţă

Notes

Glazură de ciocolată (ganache simplu)
Glazură de ciocolată (ganache simplu)

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




fourteen − 4 =