Gustări cu praz și cârnat uscat

Gustări cu praz și cârnat uscat

Gustări cu praz și cârnat uscat

Difficulty medium
Prep Time 2 hours 30 minutes
Cook Time 1 hour
Course Gustări

Equipment

  • TM6
  • Cuptor
  • tavă cuptor
  • hârtie de copt

Ingredients
  

  • 110 g unt
  • 130 g făină
  • 2 g sare
  • 40 ml apă
  • 100 g brânză Emmenthal
  • 200 g praz
  • 100 g cârnați crud uscat

Instructions
 

  • Preîncălziți cuptorul la 180°C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt și puneți-o deoparte
  • Puneți în bol untul, făina, sarea și apa și frământați 20 sec./viteza 4. Scoateți aluatul din bol și modelați din acesta 12 bile (aprox. 20 g fiecare).
  • Pe suprafața de lucru pudrată cu făină, întindeți cu sucitorul fiecare bilă de aluat în câte un disc (aprox. Ø 10 cm). Așezați discurile de aluat în tava de copt pregătită și înțepați-le cu o furculiță din loc în loc, pentru a împiedica formarea de bule întimpul coacerii
  • Spălați bolul de mixare
  • Puneți în bol brânza și mărunțiți 12 sec./viteza 5. Transferați într-un castronel și puneți deoparte
  • Puneți în bol prazulși cârnatul și tocați 10 sec./viteza 6. Curățați pereții bolului cu spatula
  • Adăugați untul și sotați 5 min./120°C/invers/viteza 1
  • Întindeți amestecul de praz în strat uniform pe discurile de aluat, presărați cu brânză și coaceți timp de 18 minute (180°C). Serviți gustările calde sau reci

Notes

Gustări cu praz și cârnat uscat
Gustări cu praz și cârnat uscat

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




15 − 6 =