Risotto Verde

Risotto Verde

Risotto Verde

Dificultate ușor
Prep Time 20 minutes
Cook Time 35 minutes
Course Fel pricipal
Calories 510 kcal

Equipment

  • TM6
  • aragaz
  • tigaie

Ingredients
  

  • 50 g parmezan
  • 25 g fistic
  • 1 căţel usturoi
  • 100 g ceapă albă
  • 40 g unt
  • 250 g brocoli
  • 205 g orez rizotto
  • 700 ml apă
  • 2 linguriţe pastă de tomate
  • 4 g sare
  • 1 d piper
  • 20 ml ulei de măsline
  • 250 g dovlecei

Instructions
 

  • Adăugați parmezanul și fisticul în bolul de amestecare, tăiați timp de 7 secunde / viteza 10 și decantați. Clătiți vasul de amestecare
  • Adăugați usturoiul și ceapa în bolul de amestecare, tăiați timp de 3 secunde / viteza 7 și glisați în jos cu spatula
  • Adăugați 20 g unt și sotați timp de 3 minute / 120 ° C / viteza 1
  • Adauga broccoli sisoteaza-le timp de 3 minute/100°C/invers/viteza lingura.
  • Adăugați orezul,sotați timp de 3 minute / 100 ° C / invers / viteză lingura și scoateți-l de pe fundul bolului de amestecare cu ajutorul spatulei
  • Adăugați apă, pastă de condimente, sare și piper și gătiți timp de 17 minute/100°C/ invers /viteză lingura. În acest timp, încălziți uleiul într-o tigaie pe aragaz și prăjiți scurt felii de dovlecei în el
  • Adăugați restul de 20 g unt, 40 g amestecaţi parmezan-fistic și felii de dovlecel sotate în bolul de amestecare, pliați cugrijă cu spatula, aranjați pe farfurii, presărați cu amestecul de parmezanrămas și serviți

Notes

Risotto Verde
Risotto Verde

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




four + 20 =