Caserolă de mere cu budincă de orez

Caserolă de mere cu budincă de orez

Caserolă de mere cu budincă de orez
Prep Time15 minutes
Active Time1 hour
Total Time1 hour 15 minutes
Course: Desert
Yield: 4 porții

Equipment

  • 1 TM6

Materials

  • 500 ml lapte
  • 50 g zahăr
  • 150 g budincă de orez
  • 10 g unt pentru ungere
  • 3 buc ouă
  • 1 g sare
  • 200 g cremă de brânză
  • 500 g mere
  • 1 linguriță coajă de lămâie

Instructions

  • Adăugați lapte, 30 g zahăr și budincă de orez în vasul de amestecare, gătiți timp de 25 min./90°C/invers/pasul 2 și turnați într-un castron.  Clătiți vasul de amestecare.
  • Preincalzeste cuptorul la 180°C.  Ungeți vasul de copt.
  • Introduceți atașamentul de agitare.  Adăugați albușuri de ou și sare în vasul de amestecare, bateți timp de 3 minute./invers/pasul 4 până când se întărește și se decantează.  Scoateți atașamentul de agitare.
  • Adăugați gălbenușul de ou, brânza de vaci și zahărul rămas în vasul de amestecare și amestecați timp de 10 secunde / nivelul 4.
  • Adăugați mere și coaja de lămâie și tăiați timp de 5 sec./viteza 4.
  • Adăugați budinca de orez la amestecul de măr-caș, amestecați timpde 15 sec./invers/pasul 2 și pliați cu grijă în albușurile de oufolosind spatula
  • Se toarnă amestecul de mere-orez în vasul de copt pregătit, se coace timp de 45 de minute (180 ° C), se lasă să se răcească și se servește călduț sau rece .

Notes

  • De asemenea, puteți adăuga 1/2 linguriță de scorțișoară cu merele în pasul 5.
  • În pasul 6, puteți plia stafide cu albușurile de ou.
Caserolă de mere cu budincă de orez
Caserolă de mere cu budincă de orez

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




9 − five =