Desert Berry cu lapte acru
Desert Berry cu lapte acru
Yield: 4 porții
Equipment
- 1 TM6
Materials
- 400 g fructe de pădure
- 200 ml friscă
- 250 ml lapte acru
- 30 g gelatină
- 50 g zahăr
- 2 plic zahăr vanilat
- 1 linguriță coajă de lămâie
Instructions
- Introduceți atașamentul de agitare. Se adauga frișca in vasul de amestecare, se bate pana se intareste, etapa 3 si se decanteaza. Scoateți atașamentul de agitare.
- Adăugați lapte acru și gelatină în vasul de amestecare și amestecați timp de 1 min./pasul 3.
- Se adauga zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie si se amestecatimp de 1 min./pasul 2.5
- Se adauga frisca si se amesteca timp de 2 min./pasul 1.
- Se adaugă 150 g de fructe și se pliază timp de 1 min./invers/Pasul 2
- Alternează cu fructele rămase în boluri sau borcane, se lasă să se odihnească în frigider timp de cel puțin 1 oră și se servește.
Notes
- În loc de fructe de padure, pot fi folosite si alte fructe de sezon. Cu toate acestea, evitați ananasul și kiwi. Enzimele conținute în acesta afectează capacitatea de gelifiere a gelatinei, astfel încât desertul să nu devină ferm în mod corespunzător.
Leave a Reply