Ciorbă de fasole cu afumătură

Ciorbă de fasole cu afumătură

Ciorbă de fasole cu afumătură
Prep Time15 minutes
Active Time1 hour
Total Time1 hour 15 minutes
Course: Ciorbă
Yield: 4 porții

Equipment

  • 1 TM6

Materials

  • 1600 ml apă
  • 250 g fasole boabe
  • 20 ml ulei
  • 1500 ml apă
  • 300 g afumătură
  • 100 g morcovi
  • 50 g pătrunjel
  • 50 g țelină
  • 1 foaie dafin
  • 1 cub concentrat de pui
  • 5 g boia de ardei dulce
  • 5 g sare
  • 100 ml bulion

Instructions

  • Adaugati 1600 g apă si 250 g fasole boabe fierbeti  30min./Varoma/invers/viteză 1
  • Stoarceți fasolea cu ajutorul coșului de înăbusire și aruncati apa, puneti fasolea fiartă intr-un bol
  • Adugati 20 g ulei 50 g ceapă taiată mărunt căliți 3min./100°C/viteză 1
  • Adaugati 15oo ml apa 300 g afumatură fiebeți  10min./Varoma/invers/viteză lingură
  • Adăugați fasolea, 100 g morcovi, 50 g pătrunjel, 50 g țelina tăiate cuburi, 1 cub concentrat de carne și 1 foaie dafin  fierbeti 30min./100°C/invers/viteză lingură
  • Adaugati 5 g boia de ardei dulce si 5 g sare 100 ml bulion fierbeti 10 min./100°C/invers/viteză 1

Notes

Ciorbă de fasole cu afumătură
Ciorbă de fasole cu afumătură

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




eighteen − 8 =